Doorgaan naar hoofdcontent

Moddermasker van Epoch.

Een weekje later dan normaal maar er is weer een nieuwe blog ! Dit keer gaat het om een beauty product wat ik heb mogen testen. 

Afgelopen periode mocht ik een gezichtsmasker uitproberen van het merk Epoch. Ik kreeg contact met Nadeche van Hassel van Beauty matters bij Nadeche. Nadeche is een jong ondernemer .Zij heeft een eigen facebook pagina waar zij erg veel beauty producten verkoopt. Waaronder dit moddermasker. 

Het is een modder masker dat helpt:

  • Dode huidcellen verwijderen
  • De huid te voeden
  • Verzacht en zuivert de huid
  • Helpt onzuiverheden te verwijderen.

Hoe gebruik je het masker :
Breng een royale hoeveelheid aan op de huid, en vermijd de huid rondom de ogen en de mond. Dus hou een paar cm vrij rondom de ogen en mond. Laat het masker gedurende 15- 20 minuten op de huid zitten. Het is een masker dat opdroogt dus je kunt het een beetje voelen ' trekken ' aan je huid. Spoel hierna het masker grondig af met warm water. Het advies is om het masker 2-3 keer per week te gebruiken.Het masker kan na 1x resultaat hebben maar dit verschild per persoon. Sommige mensen merken pas na 3 keer gebruiken verschil

Mijn ervaring met het modder masker van Epoch:
Ik heb het modder maker een aantal keren gebruikt en merk dat mijn huid zachter en strakker is. Normaal heb ik een best vette huid maar door dit masker voelt mijn huid heerlijk zacht.  Het is een wat waterig masker waardoor het makkelijk uit te smeren is op de huid. Ook is het masker makkelijk van de huid te wassen met  warm water. Mijn conclusie is dus dat het een erg fijn gezichtsmasker is voor wekelijks gebruik en ik raad het iedereen aan om eens te proberen.  

Het moddermasker kost 32,98 euro exclusief verzendkosten. Het verzenden binnen Nederland kost 6,95 euro.  In de facebook groep zijn vaak aanbiedingen, dus hou het in de gaten ;)


Eventuele bestellingen kun je hier plaatsen: 
De link naar de facebook groep van Beauty matters bij Nadeche is:     https://www.facebook.com/groups/1984549315163300/

De link naar het profiel van Nadeche is :Reacties

populaire posts

Mijn dagelijkse make-up

Op mijn eerste blog kreeg ik van iemand een reactie welke foundation en mascara ik gebruik. Het leek mij leuk om mijn dagelijkse make-up routine te beschrijven. 

Als ik naar mijn werk toe ga gebruik ik niet veel make -up, alleen een beetje foundation en mascara. Vroeg in de ochtend heb ik vaak niet erg veel zin om mijn make-up erg uitgebreid te doen en dit vervaagd ook tijdens het werken door de mondkapjes in de tandartspraktijk.  Zonde om dan zo lang voor de spiegel te staan ;) Voor de reiniging van mijn huid gebruik ik de one-step cleanser skin van Vichy. Het is een 3 in 1 crème. Het is een reinigingsmelk , lotion en oog reiniging lotion. Ik kreeg deze ooit eens  om te proberen en ik ben er erg tevreden over. Het is speciaal gemaakt voor mensen met een erg gevoelige huid, en aangezien ik een erg gevoelige huid heb vindt ik dit een prima product. De 200 ml tube kun je kopen voor ongeveer 10 euro.

Af en toe gebruik ik ook wel eens make-up doekjes zonder alcohol en speciaal voor de gevoe…

Even voorstellen.

Hallo allemaal !
Wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Mijn naam is Demi Heidema, ik ben 20 jaar oud en kom uit Drenthe.  In mijn dagelijks leven werk ik als tandartsassistente in een erg leuke tandartspraktijk dat gevestigd is in Hoogeveen ( Drenthe). Momenteel woon ik in Hoogeveen samen met mijn vriend en hondje Cheeta. 

Ik zwem 1 keer in de week met mijn schoonzussen en als het mooi weer is ben ik buiten te vinden op de skeelers. Lopen met mijn hondje vind ik ook erg leuk om te doen. Mijn hondje is een kruising pomerian x chihuahua. Wat ik ook erg leuk vind om te doen is naar de bioscoop gaan en afspreken met mijn vrienden en vriendinnen. 

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik opzoek was naar een hobby wat in huis kan doen. Mijn artikelen zullen voornamelijk gaan over fashion, make-up en lifestyle. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën, dus als jullie iets weten: let me know :)