Doorgaan naar hoofdcontent

Miss beauty of Drenthe.

Als aller eerst, wat geweldig om te zien dat mijn eerste blog al bijna 800 keer gezien is binnen 24 uur ! Ik was erg verbaast en dit motiveert enorm om door te gaan met schrijven. In het volgende artikel kunnen jullie lezen over mijn deelname aan miss beauty of Drenthe. 

Een aantal maanden geleden werd ik via Facebook benaderd door S. Roffel. Ik kreeg een vriendschapsverzoek maar wist niet wie deze persoon was. Enkele minuten later had ik al een berichtje in mijn messenger staan met de vraag of het mij leuk leek om mee te doen met miss beauty of Drenthe. 

Ik vond het een erg leuk idee en heb mij er iets verder in verdiept. Na een poosje twijfelen heb ik mij toch maar opgegeven.

Voor de mensen die niet weten wat miss beauty of Drenthe is : Miss beauty is een missverkiezing van Nederland met 12 provinciale voorverkiezingen en provinciale missen. Miss beauty of the Netherlands heeft 3 winnaressen namelijk : Miss beauty of the Netherlands & miss intercontinental Netherlands ( 19 t/m 26 jaar ) en miss teen of the Netherlands ( 15 t/m 18 jaar) 

Op 28 januari was de casting dag. Ik moest om 10:00 uur aanwezig zijn. Ik had mij natuurlijk mooi opgemaakt en een mooie nette jurk en hoge hakken aangetrokken. Al snel mocht ik voor de eerste ronde naar de jury. De eerste ronde moest ik mijzelf voorstellen en vertellen wat ik in het dagelijks leven doe. Hiernaast kun je de jurk zien die ik aan had. Besteld via : https://www.bellecat.com/nl/fashion-white-crochet-lace-hollow-out-round-collar-trumpet-sleeves-slim-dress.html

Daarna moest ik mij omkleden voor de tweede ronde: de bikini ronde ! Deze ronde vond ik erg spannend en was erg zenuwachtig. Voor deze ronde kregen we met zijn allen een catwalk training. Daarna moest ik naar binnen om mijzelf te presenteren. 

Na de tweede ronde zou de jury gaan overleggen wie er door zouden gaan voor de derde ronde. Ik was door ! In de derde ronde kreeg je een vraag gesteld in het Engels, hierop moest je natuurlijk ook in het Engels op antwoorden. Mijn vraag was waarom ik mee deed aan miss beauty of the Netherlands. Ik vond het een moeilijke vraag aangezien ik gevraagd was om mee te doen. Dit heb ik daarom ook verteld. Ik was erg zenuwachtig en kwam helaas amper uit mijn woorden.

Na bijna ander half uur gewacht te hebben kwam de jury de wachtruimte binnen om de sjerpen uit te delen aan de finalisten. Helaas was ik niet door naar de finale.. Ik was erg zenuwachtig en ik denk dat ik hierdoor niet door ben gegaan naar de finale.

Ik vond het een erg leuke ervaring om aan een miss verkiezing mee te mogen doen, en ik zou het zeker andere meiden aanraden ! Het is een bijzondere ervaring wat je niet snel vergeet. 

Voor de meiden die nieuwgierig   zijn naar de finale : Op 24 maart vind deze plaats in theater de Kimme te Zuidlaren 


Reacties

  1. Leuk om te lezen! Succes met je blog! ;-) Je schreef wel onderaan 'nieuwsschierig' in plaats van nieuwsgierig! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

populaire posts

Moddermasker van Epoch.

Een weekje later dan normaal maar er is weer een nieuwe blog ! Dit keer gaat het om een beauty product wat ik heb mogen testen. 

Afgelopen periode mocht ik een gezichtsmasker uitproberen van het merk Epoch. Ik kreeg contact met Nadeche van Hassel van Beauty matters bij Nadeche. Nadeche is een jong ondernemer .Zij heeft een eigen facebook pagina waar zij erg veel beauty producten verkoopt. Waaronder dit moddermasker. 

Het is een modder masker dat helpt:

Dode huidcellen verwijderenDe huid te voedenVerzacht en zuivert de huidHelpt onzuiverheden te verwijderen.
Hoe gebruik je het masker : Breng een royale hoeveelheid aan op de huid, en vermijd de huid rondom de ogen en de mond. Dus hou een paar cm vrij rondom de ogen en mond. Laat het masker gedurende 15- 20 minuten op de huid zitten. Het is een masker dat opdroogt dus je kunt het een beetje voelen ' trekken ' aan je huid. Spoel hierna het masker grondig af met warm water. Het advies is om het masker 2-3 keer per week te gebruiken.Het …

Beauty matters: de powerlips !!

Een aantal weken geleden mocht ik via beauty matters by Nadeche een modder masker van Epoch testen. Deze beviel ontzettend goed en kreeg ik nogmaals een bericht van Nadeche om een nieuw soort lippenstift te testen. 

De Powerlips! 

Ik heb hem nu een aantal keren op gehad en het is echt een top lippenstift. Hij blijft de hele dag goed zitten en je hoeft hem niet bij te werken. Het droogt de lippen niet uit en je hebt niet eens het gevoel dat je een lippenstift op hebt, en geeft niet af.  Het aanbrengen van de lippenstift gaat ook super en droogt snel. 


De powerlips lippen stift is van het merk Nu Skin. De lippenstift is een product dat de lippen de aandacht en verzorging biedt die ze verdienen! De lang houdende kleur bestaat uit een mix van huidverzorgende ingrediënten om de lippen gladder en zachter te maken.  De belangrijkste ingrediënten en wat ze doen kun je hieronder lezen.   Vitamine E: verzorgd de huid. Bijenwas: kalmeert en verzorgd de huid.Avocado olie: maakt de huid zacht.Kaolien:…

Even voorstellen.

Hallo allemaal !
Wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Mijn naam is Demi Heidema, ik ben 20 jaar oud en kom uit Drenthe.  In mijn dagelijks leven werk ik als tandartsassistente in een erg leuke tandartspraktijk dat gevestigd is in Hoogeveen ( Drenthe). Momenteel woon ik in Hoogeveen samen met mijn vriend en hondje Cheeta. 

Ik zwem 1 keer in de week met mijn schoonzussen en als het mooi weer is ben ik buiten te vinden op de skeelers. Lopen met mijn hondje vind ik ook erg leuk om te doen. Mijn hondje is een kruising pomerian x chihuahua. Wat ik ook erg leuk vind om te doen is naar de bioscoop gaan en afspreken met mijn vrienden en vriendinnen. 

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik opzoek was naar een hobby wat in huis kan doen. Mijn artikelen zullen voornamelijk gaan over fashion, make-up en lifestyle. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën, dus als jullie iets weten: let me know :)